Website counter free counters

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ‏


ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ και Η ΕΛΛΑΔΑ
Ηρθε πια το πλήρωμα του χρόνου οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν φέρει σε πλήρες αδιέξοδο πολλές οικονομίες κρατών.
Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε.!!!
Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί τρομοκράτες». Αλ Κάιντα κ.λ.π.
Τι χώρα είναι η Νορβηγία και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;

Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα που σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με την λεγομένη «ανακατανομή του εισοδήματος» στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα η πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στον Νορβηγικό λαό.
Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας αγγίζουν τα 2 τρις ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές , ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές του χρέους της Ελλάδας.!!!
Από τον περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδας περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με την δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Πέρα απ όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει την τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.
Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία.
Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι Οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τον Καναδά.
ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ;
Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη, και κυρίως στην διαμόρφωση του στην ανατολική Μεσόγειο είναι η Νορβηγία.!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί όχι μόνο να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο - αγορές», αλλά μπορεί να τις διαλύσει.!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη την «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της και με την εργατικότητά της.!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας η επερχόμενη παγκόσμια τάξη δίνει μια προειδοποίηση στην παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή.!!!
Ο στόχος είναι: ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε (μεταλλαγμένα), για να θρέψουμε αυτό που θέλουμε.!!!

ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ Μ.Μ.Ε.!!!
Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν.!!!
Ας τους δείξουμε το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας.
Το σύστημα έτσι λειτουργεί, ακριβώς έτσι το έφτιαξαν οι τραπεζίτες, οι βασικοί δικαιούχοι του παγκόσμιου χρέους, να δουλεύει. Η ισχύς και το χρήμα θα μαζεύεται πάντα με ένα μαγικό τρόπο σε αυτούς , όλος ο κόσμος θα δουλεύει για αυτούς.Στό καζίνο ο μόνος κερδισμένος είναι η μπάνκα.
Για άλλη μια φορά οι Αμερικανοί ανακήρυξαν σαν επίσημο εχθρό τους την αλ-καϊντα(αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή).
ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ…
Πολύς κόσμος αναρωτιέται μα ποιες είναι οι αγορές? από τις οποίες δανειζόμαστε και στις οποίες χρωστάμε τόσα πολλά χρήματα? πού τα βρίσκουν τόσα πολλά λεφτά ?Η κυβέρνηση οφείλει να μιλήσει καθαρά στο λαό και να πει σε ποιους πραγματικά χρωστάμε και ποιοι είναι οι δανειστές μας και οι τοκογλύφοι μας.
Στο διεθνές δίκαιο το 1927 από το Ρώσο νομικό Αλεξάντερ Σακ, εισήχθη η έννοια του (επαχθούς χρέους).Σύμφωνα με αυτή τα χρέη των κρατών που συνάφθηκαν και ξοδεύτηκαν ενάντια στο συμφέρον των πολιτών , χωρίς την συγκατάθεση τους και με την πλήρη επίγνωση και θέληση του δανειστή για τη χρήση τους είναι ΕΠΑΧΘΗ και νομικώς άκυρα.
Στην περίπτωση μας η κυβέρνηση οφείλει να μας αποδείξει πού πήγαν τα τόσα υπέρογκα δάνεια.
ΟΙ πιστωτές θα πρέπει να μας αποδείξουν ότι τα χρηματικά ποσά αυτών των δανείων δεν χρησιμοποιήθηκαν για επαχθείς σκοπούς--- αλλά για γενικούς η ειδικούς σκοπούς της πολιτείας που δεν έχουν επαχθή χαρακτήρα.
Τι είδους δάνεια είναι αυτά ? που προσπαθεί μια χώρα σαν την Ελλάδα να τα ξεπληρώσει συνθλίβοντας την εργασία και τα εισοδήματα του λαού της περικόπτοντας μισθούς και συντάξεις,φορολογόντας ακόμα και τους ανέργους.
Ήταν νόμιμα?μήπως ήταν παράνομα? η μήπως και η χώρα μας είναι μέρος ενός παγκόσμιου οικονομικού σχεδίου?
Η Ελλάδα είναι ένα πολύ προνομιακό οικόπεδο σε μια εξέχουσα και συμφέρουσα, ευλογημένη, γεωστρατηγική περιοχή του κόσμου.
Η Ελλάδα επιπλέον έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν έχει η Νορβηγία όπως π.χ. τεράστιες δυνατότητες αγροτικής και μεταποιητικής ανάπτυξης.
Τι φταίει λοιπόν και στην χώρα μας δεν μπορούμε να έχουμε μια αντίστοιχη οικονομία???
ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ) ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου