Website counter free counters

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

τωραααα και εξωγηινος τουρισμοςςςς!!!!!!

“ΦΩΤΙΑ” ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΜΗΠΩΣ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΣΓΟΥΕΛ” ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ;

Δημοσιεύθηκε: 28/11/2013
 
roswell_aliens


Ένα ουράνιο σώμα να εκρήγνυται στον ουρανό αντιλήφθηκαν χθες το βράδυ κάτοικοι της δυτικής Ελλάδας.
meteoritis3
Το φαινόμενο έγινε αντιληπτό σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Bέροια, Πάτρα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με αστρονόμους, πρόκειται για ένα τμήμα αστεροειδούς ή κομήτη το οποίο βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον ήλιο και διασταυρώθηκε με την τροχιά της γης και δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας.
Πιο συγκεκριμένα:
Αναστάτωση προκλήθηκε στις 9.30 χθες το βράδυ όταν άγνωστο ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο έπεσε στην ευρύτερη περιοχή της Λειβαθούς και του Ελειού στην Κεφαλλονιά. Οι πρώτες πληροφορίες αν και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι πρόκειται για μετεωρίτη, ο οποίος φέρεται να έχει πέσει στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με το imerazante.gr το φαινόμενο έγινε έντονα αντιληπτό και από τους κατοίκους της Ζακύνθου στις περιοχές Μαχαιράδου και Αλυκών όπου ανέφεραν πως είδαν τη λάμψη να σχίζει τον ουρανό από δύση προς ανατολή, ακολουθούμενη από έντονο κρότο. Ωστόσο δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή άλλα προβλήματα παρόλο που οι μαρτυρίες ανέφεραν πως η λάμψη φώτισε τα σπίτια των περιοχών της Κεφαλλονιάς. Επίσης, έγινε αντιληπτό από κατοίκους διαφόρων περιοχών ανά την επικράτεια, όπως Αττική, Θεσσαλονίκη, Bέροια και Πάτρα.
Ο Καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας εμφανίστηκε καθησυχαστικός μιας και τέτοια φαινόμενα είναι συνήθη όταν κομήτης διαγράφει τροχιά εισόδου στην ατμόσφαιρα. Όπως δήλωσε «δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος πτώσεων αφού αυτές γίνονται κατά το πέρασμα κομητών». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Φυσικός – Αστρονόμος Διονύσης Σιμόπουλος, διευθυντής του Πλανηταρίου, ο οποίος ανέφερε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και πως πιθανότατα πρόκειται για πτώση μετέωρων (μάζες σκόνης).
Από το Πυργί υπάρχει η εξής αναφορά:
Όσον αφορά τον μετεωρίτη έγινε πολύ αισθητός στην περιοχή Πυργί. Ακούστηκε θόρυβος.
Από το Καπανδρίτι
Ήμουν έξω εκείνη την ώρα στη βεράντα. Η νύχτα από μαύρη έγινε μπλε. Περνούσε από Καπανδρίτι. Έμοιαζε σαν φωτοβολίδα αλλά στο τέλος έβγαζε φωτιές.
 Βλαχάτα Σάμης
Σύμφωνα με μήνυμα που εστάλη στο site kefaloniapress: Και εμείς τον ακούσαμε το θόρυβο, ήταν αρκετά δυνατός… τα κουφώματα του σπιτιού έτριζαν σα να έπεσε δυναμίτης κάπου εδώ κοντά …. τα Βλαχάτα έγιναν φωτεινά σαν να ήταν μέρα!!!
 Ζάκυνθος
Μαρτυρίες από τη Ζάκυνθο αναφέρουν ότι το φωτεινό αντικείμενο πέρασε και πάνω από την περιοχή του Μαχαιράδου. «Έκανε τρομερό μπουμ και όλοι ψαχνόμαστε να δούμε τι συνέβη».
 Θεσσαλονίκη
Αστρονομικό φαινόμενο έγινε αντιληπτό λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες ήταν τα τηλέφωνα ακροατών στο ΡΘ από την Ασπροβάλτα μέχρι τον Εύοσμο.
Όλες οι περιγραφές μιλούσαν για ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο που έπεφτε από τον ουρανό και το παρομοίαζαν με κομήτη.
Mήπως όμως πιάστηκε στον ύπνο η ελληνική αεραμυνα; Μυστήριο με το ιπτάμενο αντικείμενο … Λέτε ο “Έλληνας Ρόσγουελ” να επισκέφθηκε την Ψωροκωσταινα;
rosgouel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου