Συνεχίζεται από τα κόμματα η τακτική της... αξιοποίησης των «δικών μας» παιδιών και των διορισμών «ημετέρων» σε μισθοδοτούμενες θέσεις από το Δημόσιο, γεγονός που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.
Για παράδειγμα, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς προσέλαβε στο γραφείο του στη Βουλή σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων πρόσωπα από την εκλογική του περιφέρεια και παιδιά στενών κομματικών φίλων του, λειτουργώντας ουσιαστικά ως... πολιτευτής Μεσσηνίας.
Οπως φαίνεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με την υπ’ αριθμόν 5047/3105/6-4-2015 απόφαση, στο γραφείο του διορίσθηκε η Γαρυφαλλιά Πανταζοπούλου. Οπως μάθαμε, ο πατέρας της, Βασίλειος Πανταζόπουλος, είναι γνωστός κομματάρχης του Αντώνη Σαμαρά στον νομό Μεσσηνίας.
Επίσης, διορίστηκε ο Σπήλιος Κοντήρης, ο οποίος είναι κομματικό στέλεχος, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Νέας Δημοκρατίας.
Στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης διορίστηκαν ακόμα η Σταυρούλα Παπαδοπούλου και η Σεβαστή Ψυχάρη, οι οποίες είχαν διοριστεί στο γραφείο του και μετά τις εκλογές του 2012.
Ως μετακλητοί υπάλληλοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή προσλαμβάνονται η Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου, η Μαρία-Χριστίνα Κωνσταντακοπούλου, ο Θεογνώσιος Μητρόπουλος, του οποίου ο πατέρας ήταν δήμαρχος στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, και η Αναστασία Ρεντούλη, της οποίας ο πατέρας είναι διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλου.


http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/παραπολιτικα/πολιτευτης-μεσσηνιας-ο...-αντωνης-σαμαρας