Website counter free counters

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Η Πελοπόννησος “βράζει″ και περιμένει πειστική απάντηση

Η Πελοπόννησος “βράζει″ και περιμένει πειστική απάντηση

Η ιστορία που άνοιξε η ένορκη καταγγελία του πολιτικού μηχανικού Σταϊκου για χρηματισμό απο τον εφοπλιστή Ρέστη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου,κάθε μέρα που περνά παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Αφορμή για αυτό δίνει η γενικόλογη απάντηση που έδωσε ο κ.Τατούλης στον τύπο και με την οποία πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και δεν απάντησε επι της ουσίας.
Η καταγγελία αυτή έχει δημιουργήσει προβληματισμό ακόμα και στα στελέχη της παράταξης του,που παρακολουθούν αμήχανα τις εξελίξεις και περιμένουν απο τον περιφερειάρχη να ξεκαθαρίσει το θέμα που είναι ούτως ή άλλως σοβαρό.
Πολιτικές σκοπιμότητες θεωρεί ο  Πέτρος Τατούλης, ότι υπάρχουν πίσω από το δημοσίευμα του directnews.gr που αποκάλυπτε, ότι μαρτυρικές καταθέσεις τον εμφανίζουν να έχει δωροδοκηθεί με 15 εκατομμύρια ευρώ από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε για λογαριασμό του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.
Ο περιφερειάρχης  Πελοποννήσου υποστηρίζει ότι «οι δυνάμεις που συντηρούν τα συστήματα της διαφθοράς» τον κυνηγούν και τον εκβιάζουν προκειμένου… να χαλάσουν την «ανεπιτήδευτη σχέση του με το λαό και τους ανθρώπους». Ακόμη, θεωρεί τιμή του και καμάρι του, ότι το 2007, τα έβαλε με τον Κώστα Καραμανλή «το πιο ισχυρό τότε πολιτικό πρόσωπο της χώρας», όπως τον χαρακτηρίζει.
Η δήλωση αυτή έμπλεξε περισσότερο τα πράγματα όπως επίσης και η απάντηση που έδωσε η ιστοσελίδα που έφερε το θέμα στην δημοσιότητα.
Δείτε τι αναφέρει:

Για την… ταμπακέρα τσιμουδιά
Το directnews.gr ουδόλως ενδιαφέρεται για τις πολιτικές βλέψεις του κυρίου Τατούλη και τις σχέσεις του με τ’ άλλα ηγετικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.
Αντιπαρέρχεται και τον “κουτσαβακισμό” του για δήθεν σχέσεις της ιστοσελίδας μας με τα «συστήματα της βαθιάς συντήρησης και της διαφθοράς», αφού μόνο γέλιο προκαλούν.
Θα αναμένουμε από τον κύριο Τατούλη να απαντήσει και για την… ταμπακέρα. Δηλαδή για όσα αναφέρει στις καταθέσεις ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, ο 56χρονος αρχιτέκτονας – μηχανικός, Χαράλαμπος Στάικος.
Εκείνος είναι που τον εμπλέκει στη δωροδοκία υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι ήταν παρών την ώρα που ο Αν. Πάλλης φέρεται να του δίνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο ίδιος υποστηρίζει, επίσης, ότι είχε δει πολλές φορές τον Π. Τατούλη στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία, στη Βούλα.
Εξάλλου, ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, σε δική του μήνυση έχει αναφέρει, ότι ο Π. Τατούλης ήταν αυτός που τον έφερε για πρώτη φορά σε επαφή με τον Αν. Πάλλη και από τότε τον έκανε στενό του συνεργάτη.
Τέλος, ο μάρτυρας Χαρ. Στάικος έχει δώσει τρεις ένορκες καταθέσεις για την υπόθεση της δωροδοκίας με την παρουσία επτά συνολικά εισαγγελικών λειτουργών και συγκεκριμένα των: Χαράλαμπο Λακαφώση, Ευγενία Κυβέλου, Ελένη Σίσκου, Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζούρα, Γιώργο Καλούδη και Ροζαλία Λάλλη.
Εάν οι καταθέσεις αυτές είναι αξιόπιστες ή όχι, η μόνη αρμόδια να το κρίνει είναι η Δικαιοσύνη και όπως από την πρώτη στιγμή διευκρινίσαμε, όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας.
Αρκεί, φυσικά, να μην βρεθούν κάποιοι μπράβοι να επιτεθούν στο μάρτυρα έξω από το νεκροταφείο του Παπάγου και να τον κακοποιήσουν βάναυσα. Ή να απειλήσουν ότι θα κάνουν κακό στα παιδιά του και στη γυναίκα του. Ή, υπό την απειλή όπλου, να τον σέρνουν σε Κ.Ε.Π. να υπογράφει υπεύθυνες δηλώσεις. Ή, υπό καθεστώς τρομοκρατίας, να τον μεταφέρουν σε αστυνομικό τμήμα για να ανακαλέσει καταθέσεις του ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Μην κάνει το λάθος ο κύριος Τατούλης να θεωρήσει φαντασίες των δημοσιογράφων όλα αυτά που έχει υποστεί μέχρι σήμερα ο εν λόγω μάρτυρας.
Καλό θα ήταν να ρωτήσει πρώτα και τον Αν. Πάλλη και τον Β. Ρέστη, αφού εκείνοι ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες για τα παραπάνω περιστατικά..
ΠΗΓΗ: directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου