Website counter free counters

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ.


Καρμίρης Γιώργος
Η Σεισάχθεια  είναι το μόνο όπλο που θα σώσει τη χώρα μας, απέναντι στην ιστορία , θα εξιλεωθεί από τις αλλεπάλληλες εθνικές υποχωρήσεις και την αδιέξοδη οικονομική τραγωδία που έχει περιπέσει. Η Ελλάδα με την λαμπρή , ένδοξη ιστορία της, έχει καταντήσει μια χώρα ελεγχόμενη σε όλους του τομείς, που εκτός του οικονομικού , σαν πρώτο θέμα έχει τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Για να  έχουμε επανεκκίνηση στην οικονομία μας, μπαίνοντας στο δρόμο της ανάπτυξης η μόνη λύση είναι η σεισάχθεια , απέναντι στους διεθνείς δανειστές και στους τραπεζίτες. Με λόγια και πολιτική προπαγάνδα, δεν θα έρθει ποτέ η ανάπτυξη.
    Η πολιτική  των τελευταίων ετών,  υποθήκευσε  τη χώρα στο Δ.Ν.Τ. και στην Τρόικα. Οι διεθνείς δανειστές τα χρήματα τους , τα έχουν πάρει πίσω, με τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε μια ζωή.   
    Οι δόσεις των δανείων , τα έσοδα του κράτους σχεδόν πηγαίνουν στους δανειστές. Οι τραπεζίτες έχουν πάρει πίσω τα χρήματα τους  , από τους τόκους και τους όρους στα δανειακά συμβόλαια. Οι τράπεζες με τις κεφαλαιοποιήσεις , τα δάνεια που μας έδωσαν τα έχουν πάρει πίσω. Ουσιαστικά  ο λαός πληρώνει τα δάνεια από τα οποία χρηματοδοτούνται οι τράπεζες. 
     Με τις καταθέσεις μας, δάνειζαν τον λαό, με επιτόκια πολύ υψηλά. Ο λαός διέσωσε τις τράπεζες, έτσι τώρα η κυβέρνηση οφείλει να διασώσει το λαό.
      Στην αρχαιότητα, Σεισάχθεια, λέγανε ένα νόμο του σοφού Σόλωνα που προέβλεπε άμεσα την διαγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων χρεών, εφόσον αυτά γίνονταν επαχθή και επονείδιστα για το λαό. Σήμερα όλα τα κράτη της Γης, υποφέρουν από δάνεια, με προεξάρχουσα στο χρέος των Η.Π.Α. Η Ελλάδα υποφέρει από ένα χρέος επονείδιστο, χωρίς να έχει γίνει ακόμα λογιστικός έλεγχος. Σαν συνέπεια αυτού η Ελληνική βουλή ψηφίζει πολυνομοσχέδια αντιλαϊκά κατά  διαταγή της Τρόικας  και των δανειστών. Η Ελλάδα σήμερα είναι υπό κατοχή οικονομική. Η Ε.Ε. είναι σε κρίση οικονομική, ηθική, θεσμών και διαφάνειας. Θεωρείται αμελητέα οντότητα στα διεθνώς δρώμενα, χωρίς να έχει δική της εξωτερική, αμυντική, πολιτική, αφού ούτε τα σύνορα της δεν μπορεί να προστατεύει. Χιλιάδες εισρέουν παράνομα στη χώρα μας, αλλά οι πολιτικοί μας στη βουλή αλληλοκατηγορούνται  με ένα λεξιλόγιο που δεν  ταιριάζει, η μάλλον ντροπιάζει τον λαμπρό Ελληνικό μας πολιτισμό, αφήνοντας άναυδους τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν το μάρμαρο της διαπλοκής.  Αυτό που απέτρεψαν οι προγονοί μας στη Σαλαμίνα και στις Θερμοπύλες ,μήπως η αναίμακτη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης το ανατρέψει;
   Η Γερμανία μετά το β’ παγκόσμιο πόλεμο, εφάρμοσε τη Σεισάχθεια για τα χρέη της και σώθηκε. Είναι η χώρα που η ανάπτυξή της κυρίως βασίσθηκε στη διαγραφή των χρεών που τις έγινε, παρότι αιματοκύλισε την Ευρώπη δύο φορές.<< Ουδείς αχαριστότερος  του ευεργετηθέντος>>, η ίδια το εφαρμόζει και αρνείται το δικαίωμα αυτό, για τα άλλα υποτελή κράτη  προασπίζοντας τη λιτότητα για άλλους λαούς, εδώ και 6 χρόνια. Την κίνηση αυτή διαγραφής των χρεών της Γερμανίας, αποκαλούμε σήμερα Γερμανική Σεισάχθεια.
   Η Γερμανία είναι αυτή που δεν δέχεται μείωση του χρέους, εφαρμόζοντας τα <<κουρέματα>> τινάζοντας στον αέρα τα ασφαλιστικά ταμεία, τους Έλληνες ομολογιούχους, εξασφαλίζοντας όμως την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Τα κουρέματα δεν άγγιξαν τις τράπεζες. Η Γερμανία βάσισε το οικονομικό της θαύμα πάνω σε αυτό που αρνούνται να κάνουν σήμερα στην Ελλάδα. Όλα τα κόμματα πρέπει να κάνουν την επανάσταση τους με την Σεισάχθεια, να διαγράψουν το χρέος που κρατά καθηλωμένη την χώρα μας στην υπανάπτυξη, θα έχουν το λαό με το μέρος τους. Σαν αποτέλεσμα θα φυτρώσουν επιχειρήσεις, βιομηχανίες σε όλη την επικράτεια, το θέμα της ανεργίας θα λυθεί και θα έχουμε ραγδαία ανάπτυξη. Η παγκόσμια κοινότητα απλόχερα το πρόσφερε στη Γερμανία , οφείλει για ιστορικούς λόγους να το προσφέρει και στην Ελλάδα και να πάψουν να
χρησιμοποιούν σαν όπλο εκβιασμού την εκταμίευση των δόσεων κάθε φορά.
    Πριν 3.000 χρόνια, ο σοφός νομοθέτης Σόλων κάτι ήξερε παραπάνω. Μόνο έτσι θα γλιτώσουν οι λαοί της Γης, από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.
     Χωρίς Σεισάχθεια η Ελλάδα δεν θα μπει στο δρόμο της ανάπτυξης, χωρίς μια παγκόσμια Σεισάχθεια ο κόσμος δεν θα ησυχάσει. 
      Το Ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, η ίδια η ζωή μας καλεί να αναγνωρίσουμε αυτήν την σκληρή πραγματικότητα.
       Ένα ομόλογο υπάρχει ανεκπλήρωτο από την εποχή του Κολοκοτρώνη το ομόλογο της ελευθερίας, καιρός είναι η παγκόσμια κοινότητα , να το εξοφλήσει στο ακέραιο με όλους τους τόκους υπερημερίας.
                ΚΑΡΜΙΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
               (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)  ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΝ.
                    6937128163.          31—03—2016.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου